Kaart Ranglijst

Sons of Odin

Eigenschappen
Stamnaam:Sons of Odin
Tag:Sons
Aantal leden:3
Punten van de 6 beste spelers:128.397
Totaal aantal punten:128.397
Puntengemiddelde:42.799
Rang:40
Verslagen tegenstanders: 200.085 (102.)
» Stamakte (externe link)

Stamleden

Naam Rang Punten Globale rang Dorpen
mcjagger 1 66,242 95 9
Aivar Ragnarson 2 49,736 117 12
Stajien 3 12,419 287 4
Beschrijving
We are the sons of Odin!

In de mistige ochtenden van een vergeten tijd, toen de wereld nog jong was en de horizon eindeloos leek, werd de stam "Sons of Odin" geboren. Gevormd uit de heldhaftige dromen van onze voorouders en geworteld in de legenden van de oude Noorse goden, werden wij uitverkoren door het lot zelf.

De “Sons of Odin” zijn geen gewone stam; wij zijn de belichaming van kracht, moed en onverzettelijkheid. Met Odin als onze gids en de Valkyries als onze beschermers, staan wij recht in het aangezicht van uitdagingen en overwinnen wij de grootste tegenslagen. Onze bestemming is niet zomaar een pad naar roem, maar een roeping om de wereld te hernieuwen met onze onverzettelijke geest en onwankelbare wil om te winnen.

Elke dag hernieuwen wij ons bondgenootschap door een onverbrekelijke band van broederschap. Onze gemeenschap is gebouwd op de fundamenten van vertrouwen, respect en een gezamenlijke wil om te zegevieren. In het hart van elke zoon van Odin brandt een vlam van vastberadenheid die geen enkele storm kan doven. Samen, door onze kracht te bundelen en onze doelen te verenigen, zullen wij onze legende schrijven en de wereld laten zien wat het betekent om de ware erfgenamen van Odin te zijn.

De weg is niet altijd eenvoudig, maar met de kracht van de oude goden en de onverzettelijke kracht van onze stam, zijn wij onoverwinnelijk. De wereld wacht op ons; laat de “Sons of Odin” de toekomst vormen met onze moed en vastberadenheid!

Vragen kun je richten aan: Aivar Ragnarson of Obiwan67